Mobilappar.

Aktivera "Okända källor": Inställningar >> Program
 

QR-koder

Qr Code

Webbutveckling inriktad mot marknadsföring


Webbutveckling idag är allt mer marknadsorienterad och målet är att skapa säljande innehåll som syns och väcker intresse. En webbutvecklare måste ha bred kunskap och en bredare perspektiv på sitt arbete. Marknaden har förändrats, konkurrensen är stor och större krav ställs på webbutvecklare. 

För att vara marknadsorienterad måste en bra webbutvecklare kunna sätta sig in i uppdragsgivarens verksamhet och skapa användarvänliga gränssnitt med ett intresseväckande innehåll och genom ett växande intresse generera konkurrenskraft på marknaden. Tillgängligheten styrs av flera aspekter som vi tar upp i nästkommande artiklar. Sammanfattningsvis handlar det om att skapa fullkomliga och genomtänkta gränssnitt, såväl tekniskt som innehållsmässigt.

Nya krav ställs på företag

Utvecklingen mot ett allt mer digitaliserad samhälle gör att företag måste hänga med. Att vara med och synas där det händer dvs. där folk interagerar med varandra, är inte lätt bland all konkurrens och all informationsström. Företag efterfrågar konkurrenskraft och resultat av webbutvecklare.

Ett arbete med sökmotoroptimering av hemsida ska ge resultat direkt om utvecklaren ska få kredit, vilket är omöjligt då sökmotorerna uppdateras slumpmässigt och först då ser man om arbetet varit lyckat. Där är mer krav och utmaningar, vilket ställer nya krav på företag som vill följa utvecklingen. Idag som följd av vårt digitalsamhälle har marknadsföringen ändrat form. Sociala medier så som Facebook har blivit en ny plattform. Företag söker sig till nya, alternativa, marknadsföring kanaler och strategier för att nå fram i all reklam yra som vi bjuds på. Vi ser en "mobilisering", utveckling mot mobilapplikationer och mobilanpassade hemsidor. Du kan skaka fram saldot i din mobil via Swedbanks app mm.

Det pågår laddade debatter om webbaserade eller installerade applikationer är framtiden. Två tekniker ställs mot varandra, den gamla VS. den nya.   

Vi på Bohus IT arbetar med att stärka företags konkurrenskraft. Från utveckling av mobilanpassade hemsidor, tv animationer för skyltfönster och banners för internet till traditionell marknadsföring och trycksaker. Vi erbjuder skräddarsydda webbpaket som står sig stadigt på dagens marknad och är sökmotoroptimerade. Beskriv er verksamhet så berättar vi mer om vad vi kan tillföra...

Hur ser den moderna marknadsföringen ut och vilka metoder använder man sig av idag? Läs mer om i nästkommande artiklar... 

12 tips hur du gör hemsidan tillgänglig...