Mobilappar.

Aktivera "Okända källor": Inställningar >> Program
 

QR-koder

Qr Code

Nå större publik, marknadsföring

För företag är det viktigt att ha en hemsida som är konkurrenskraftig. Detta är anledningen till att många företag väljer en professionell webbyrå för att optimera sin hemsida eller som leverantör av webbsystem och hemsida.  

Bättre tillgänglighet och att kunna synas på de första sidorna på flera sökmotorer. Det är egentligen en enkel ekvation, får hemsidan bättre sökresultat än ens konkurrenter, når man en större publik och fler kunder. Företag efterfrågar konkurrenskraft på marknaden och genom att ha en hemsida som syns och som är lätt att få fram på Internet via sökmotorerna, når man en större publik och får fler kunder. Man är garanterad fler besökare och kan på så sätt förmedla sina tjänster eller idéer och utöka sin verksamhet.

Sökmotoroptimerad hemsida, webbshop

Vi har bakat in framgångsreceptet i våra webbpaket som är SEO-anpassade och tekniskt fullkomliga. Så att ni kan fokusera på ert innehåll. Våra webbsystem består av en "synlig del" (hemsida) och en administrationsdel, där användaren enkelt kan redigera sin hemsida.

Systemet är sökmotor-optimerad så att användaren kan lägga all fokuser på att skapa bra innehåll, en nischad hemsida och för det behöver man inga programmeringskunskaper.

Hjälp med utformning av innehållet för din hemsida

Vi på BohusIT har utarbetat egna metoder för optimering av webbplatsernas innehåll. Först måste vi sätta oss in i webbplatsens grundstenar och denna konsultation är alltid kostnadsfri.

Vår hängivna support hjälper gärna till och svarar på era frågor .