Mobilappar.

Aktivera "Okända källor": Inställningar >> Program
 

QR-koder

Qr Code

Mobilanpassad hemsida

Nu när World Wide Web börjat krypa in i våra mobiler kan det vara dags att börja fundera på att anpassa sin hemsida till denna miniatyren. Idag bokar man biljetter, bläddrar i tidningarnas nyheter, ser på TV, är några av saker som vi ägnar oss åt i våra mobiler.

Medan HTML5 har kommit långt, har denna webbaserade teknik fortfarande en bra bit till den nivå av erfarenhet som finns bakom teknikerna som använts i åratal vid utvecklingen av applikationer. Det finns dock inga färdiga JavaScript bibliotek, och applikationer som tillhandahåller funktioner för offline informations sökning och läsning. Det är inte säkert att detta behövs då man relativt enkelt, via mobilens browser kan använda Internet och få en bra mobil webbupplevelse. Möjligheterna är många, man kan t.ex. genom moderna ramverk som PHP, leverera en anpassad sida för vissa skärmstorlek, med utmärkt nivå av kontroll och flexibilitet.

Vi kan hjälpa er med att optimera och anpassa er hemsida mobilt. Konverteringen kan göras på olika sätt från att endast anpassa bilder och text till liten skärmstorlek till att gör om er hemsida helt i liknelse med en mobil applikation.

För fastighetsbyråer vars webbinnehåll främst består av text och bilder, kan man överväga en HTML5 strategi, där en mobilt optimerad HTML5 webbplats är lindat i ett ramverk lik t.ex. PhoneGaps. Även om detta låter som en idealisk lösning, är den fortfarande i en begynnande stadium och tiden kommer att avslöja dess brister.

Sammanfattningsvis, när man diskuterar mobila marknadsföringsstrategier, bör man titta på vilken typ av trafik som webbplatsen har, utvärdera användaren och avgöra om HTML5 mobila webblösningar eller direkta applikationer är att föredra.