Mobilappar.

Aktivera "Okända källor": Inställningar >> Program
 

QR-koder

Qr Code

Marknadsföring via sociala medier

Sociala medier innebär fantastiska möjligheter för företag. Aldrig förr har så stor mängd människor samlats för att kommunicera, socialisera och visa upp sig, allt på en och samma plats.

Sociala mediet Facebook är bland de mest populära mötesplatser och forum, men långt ifrån den enda platsen med oanade möjligheter för företag att nå ut till människor.

Svårt att nå fram

Det är en utmaning för företag att nå fram till sin målgrupp bland all reklambrus som vi bjuds på Internet och via sociala medier. Det är svårt att höras och synas bland alla andra som konkurrerar om människors uppmärksamhet. Eftersom utbudet av företag på Facebook är stort idag, lyckas bäst de som sticker ut, är kreativa i sin marknadsföring.

Vi på BohusiT har erfarenhet av flera av de sociala medierna och kan hjälpa er med en total integrering av er hemsida och de sociala mediet som ni väljer att satsa på. Vi har även idéer och kunskap om hur man formar innehållet, hur man på rätt sätt, tekniskt och strategiskt, kommunicerar med de man vill nå. Hur når man ut? Vi diskuterar olika lösningar under våra nästkommande artiklar.