Bohusit marknadsföring via sociala medier

Sociala medier är fler än många tror, och det vimlar av forum på Internet där människor socialiserar, utbyter idéer och information. Facebook är dock utan tvekan den mest populära. 

Facebook har idag blivit en livsstil. Många människors liv, speciellt ungas, kretsar kring Facebook. Hur många vänner man har på Facebook gör att man är del av ett nätverk, att man syns, att man är populär, som Eric Saade sjunger om. Har har med all säkerhet många vänner på sitt Facebookkonto.

Företag utnyttjar idag enstaka individers nätverk. Genom att finnas tillgänglig på Facebook och på olika sätt vara aktiv så kan man genom en individ och dennes personliga nätverk skapa en mycket effektiv reklamkampanj, och därigenom nå ut till många människor med sitt budskap. En kedjereaktion bildas och budskapet sprider sig till flera nätverk och lever ett eget liv. Det är denna kedjereaktion som företag försöker uppnå varje gång de vill sprida sitt budskap; sina reklamkampanjer. Detta fenomen kallas ”viral spridning”.

Viral spridning

En viral spridning är reaktionen hos flera användare som blir så pass berörda av något innehåll att de väljer att sprida det vidare. Det är denna virala spridning man som företag helst av allt vill uppnå i en marknadsföringskampanj på nätet.

Men hur gör man?

Vi på Bohus IT har erfarenhet av flera av de sociala medierna och har den tekniska kunskapen för att sammanlänka er hemsida med de olika sociala nätverk.

Vi hjälper er med en total integrering av er hemsida med de sociala mediet som ni väljer att satsa på. Vi har även idéer och kunskap om hur man formar innehållet och formulerar sig för att väcka ett intresse hos läsaren, samt om fråge- och rankingsystem på Facebook och Instagram. Vi berättar mer om vad vi kan göra för er. Hur ser era behov ut?

Skriv kort om det via kontakt

Offertförfrågan

Required *

 

kundkorgen är tom