Erbjudande Facebook annonsering

Sociala medier innebär fantastiska möjligheter för företag. Aldrig förr har så stor mängd människor samlats för att kommunicera, socialisera och visa upp sig, allt på en och samma plats. Sociala mediet Facebook är bland de mest populära mötesplatser och forum, men långt ifrån den enda med stora möjligheter för företag att nå ut till konsumenter. Uppge kampanjkod längst ner på sidan för ett oslagbart erbjudande och för att öka försäljningen direkt på Facebook.

Remarketing även kallat retargeting

Remarketing (även kallar retargeting och återmarknadsföring) hjälper dig att nå personer som redan på något sätt varit i kontakt med ditt företag online. De har besökt din hemsida, e-handel eller använt sig av din app eller Facebook sida. Dessa personer får din riktade annons när de surfar på Internet, besöker någon webbplats, gör en sökning på Google sök eller använder Facebook.

Facebook annonsering

Facebook-pixel är ett litet kodstycke som man, webbutvecklaren kan klistra in på din webbplats, i koden på din hemsida. Facebook-pixeln koden spårar besökare och aktiviteter som de utför när de interagerar med ditt varumärke, inklusive Facebook-annonser från dig som de sett innan de besökte din webbplats, sidorna på din hemsida som de besöker och varor som de lägger till i sina kundvagnar. För att sammanfatta samlar man in information om besökares köpbeteende och visar relevanta annonser för besökaren. 

Facebook Ordering webbshop på Facebook

Facebook Ordering är namnet på Facebooks webbshop. Du skapar egen e-handel med förtagets produkter på din Facebook sida. Detta är bra och smidigt sätt att sälja dina produkter, bokstavligen på sociala medier. Att synas där det händer och öka företagets försäljning.

Uppge kampanjkod: Facebook2020, via offertförfrågan nedan för ett oslagbart erbjudande...

Offertförfrågan

Required *