Digital marknadsföring online

Vill du hitta nya vägar att öka ditt företags försäljning? Nedan listar vi digitala marknadsföringsverktyg för att öka företagets konkurrenskraft, att synas online. Vi hittar rätt kanaler, pricka er målgrupp och marknadsför er annons. Bohus IT hjälper er med strategi, optimering, annonsering och innehåll. När arbetet påbörjas har vi ett plan, god kommunikation med dig och jobbar mot tydliga mål. Vi skriver gärna era texter och kommer självklart med kreativa idéer om innehåll och koncept.

Remarketing även kallat retargeting

Remarketing (även kallar retargeting och återmarknadsföring) hjälper dig att nå personer som redan på något sätt varit i kontakt med ditt företag online. De har besökt din hemsida, e-handel eller använt sig av din app eller Facebook sida. Dessa personer får din riktade annons när de surfar på Internet, besöker någon webbplats, gör en sökning på Google sök eller använder Facebook.

Mobila kuponger engagerar

Skrapa fram din kupongkod och handla billigare. Det är alltid smart att belöna sina kunder och alla gillar att få uppmärksamhet, men framförallt ett bra erbjudande. Mobilen är kanske en käraste egodel och att engagera med mobila rabatter ger nya och viktiga möjligheter till marknadsföring. Mobiltelefonen berättigar till rabatt på samma sätt som en papperskupong. Här är några fördelar med mobila kampanjer:

 • Skicka digitala kuponger via SMS
 • Mobilen är alltid med
 • Miljövänligt
 • Snabb spridning online och på sociala medier
 • Integrering mot digitala plattformar
 • Uppföljning och köp i realtid

Facebook annonsering

Facebook-pixel är ett litet kodstycke som man, webbutvecklaren kan klistra in på din webbplats, i koden på din hemsida. Facebook-pixeln koden spårar besökare och aktiviteter som de utför när de interagerar med ditt varumärke, inklusive Facebook-annonser från dig som de sett innan de besökte din webbplats, sidorna på din hemsida som de besöker och varor som de lägger till i sina kundvagnar. För att sammanfatta samlar man in information om besökares köpbeteende och visar relevanta annonser för besökaren. 

Facebook Ordering webbshop på Facebook

Facebook Ordering är namnet på Facebooks webbshop. Du skapar egen e-handel med förtagets produkter på din Facebook sida. Detta är bra och smidigt sätt att sälja dina produkter, bokstavligen på sociala medier. Att synas där det händer och öka företagets försäljning.

Sökordsannonsering

Sökordsannonsering är det snabbaste sättet att nå resultat men används också långsiktigt, löpande av flera olika typer av företag som vill synas online, och nå fram och öka försäljningen. Det finns mängder med inställningar och urval som behöver göras för att få ut bästa möjliga effekt från sin annonseringskampanj till minsta möjliga kostnad. I Bohus IT tjänster för sökordsannonsering ingår:

 • Sökordsanalys
 • Annonsskapande
 • Nyckelord urval
 • Uppföljning
 • Resultat mätning

Google Ads Adwords annonsering

Med hjälp av Google Adwords skapar man annonser och väljer sökord. Vi brukar göra sökordsanalys åt företag och hitta de nyckelord eller fraser som är relaterade till din verksamhet, företasprodukter eller företagstjänster. När någon söker på Google med något av dina sökord, visas annonsen högst upp, bredvid sökresultatet. Du annonserar då för en målgrupp som redan är intresserad och som söker efter din produkt eller tjänst. Vi hjälper er att snabbt nå resultat och öka försäljningen på världens största sökmotor, Google. Det är en enkel strategi för att synas och öka försäljningen.

Annonsera på sociala medier

Facebook, Instagram och LinkedIn är riktiga guldgruvor att annonsera på med sitt stora antal frekventa användare. Med relevanta kampanjer mot rätt målgrupp kan annonsering i sociala medier öka försäljningen. Marknadsföring i de sociala kanalerna handlar väldigt mycket om träffsäkerhet, man behöver fånga intresset hos någon som egentligen inte är ute efter att köpa något i stunden. Bohus IT har erfarenhet och kunskap om vad som fungerar och ger ett lönsamt resultat. En Strategi och bra planering är grunden för en lönsam marknadsföring på sociala medier. Vi fastställer er målgrupp och i vilka sociala medier er målgrupp borde finnas. I strategin tar vi tillsammans med dig fram de mål ni har med er närvaro på sociala medier, och hur resultat ska mätas.

Hemsida med eller utan e-handel

Vi designar er hemsida med eller utan e-handelsystem. Hemsidan och e-handeln är sökmotoroptimerade för att synas. Det blir företagets nya försäljningsverktyg och ett plattform för ditt varumärke som du gärna visar upp med stolthet.

Offertförfrågan

Required *