Hur bra är våra webbshop?

Våra webbshop är tekniskt fullkomliga, optimerade och anpassade enligt SEO, sökmotoroptimerings krav. Vi gör även anmälan till Google och Yahoo/Bing.

Användaren måste se till att innehållet blir nischat, intressant och håller lika hög kvalité med text och nyckelord. Följ våra rekommendationer för optimering av innehållet. Läs våra texter om sökmotoroptimering. Vi hjälper alltid våra kunder med goda råd och tips för att uppnå bästa möjliga resultat. Vid behov tar vi på oss även detta när vi sökmotoroptimerar din webbshop och hemsida.

I webbshoppen kan du redigera följande:

Betalnings / Leverans alternativ, Produkter, Kategorier, Skatter, Gå till kassan, Order, SEO, SSL / HTTPS, Produkt bilder, Galleri, E-mail, Påminelser, Nyhetsbrev, Import / Export, Rabattkuponger, Läs och godkänn användarvillkor m.m.