Säkra betalningar hos Bohus IT

Det är säker att handla hos oss. Vi använder Paypal betalningssystem med SSL kryptering. Paypal är mest använda betalningssystem, internationellt. Du betalar med vanliga kort så som Visa, Mastercard osv. Du betalar smidigt även om du inte har PayPal konto: då väljer du fliken "Har du inget PayPal-konto?" och behöver då bara fylla in dina kort uppgifter för att fullfölja ditt köp. All information och era kortuppgifter är krypterade. Pengarna reserveras på ert konto och dras vanligen inom 24 timmar från det att ni lagt beställningen.

Dessutom erbjuder vi betalningsalternativ via faktura. Vi tillämpar 50% förskottsbetalning, för att tecka kostnader för den inledande arbetet och för att på så sätt förebygga falska beställningar och identitetsstölder på nätet som idag är vanligare än man tror och skapar stora problem för den drabbade. Vi vill skapa förtroende och hoppas föregå som gott exempel för andra företag i branschen att ta efter.

Priserna gäller endast online, köp via webbshoppen

• BohusIT ansvarar för webbplatsen bohusit.se
  • Nöjda kunder garanti
  • Beställningar är bindande, avtalet träder i kraft när vi skickat ut bekräftelsemejl
  • Betalning sker online med kontokort eller via faktura
  • Priserna är inkl. moms och vi har inga tillkommande, eller dolda avgifter
  • Order/fakturan mailas automatiskt och kan även skrivas ut via ert konto

kundkorgen är tom