Nå större publik onlinemarknadsföring

Som företagare vill man visa företagets bästa sida och ha en konkurrenskraftig hemsida som genererar ny kunder och genomförda köp. Detta är anledningen till att många företag väljer en professionell webbyrå som leverantör av webbsystem och en ny hemsida.

Genom digital marknadsföring kan man nå större publik. Få bättre tillgänglighet och kunna synas på de första sidorna och på flera sökmotorer. Många som redan har en hemsida väljer istället att sökmotoroptimera sin befintliga hemsida. Hemsidan kan ofta vara kopplad till ett E-handel system. Det är egentligen en enkel ekvation, får hemsidan bättre sökresultat än ens konkurrenter, når man en större publik och fler kunder. Företag efterfrågar konkurrenskraft på marknaden idag mer än någonsin. Genom att ha en hemsida som syns och indexeras på Internet av sökmotorerna, når man en större publik och får fler kunder. När man vet att man har besökare, en publik kan man förmedla sina tjänster eller idéer och utöka sin verksamhet. Då kan man istället lägga krut på att få dessa besökare att stanna kvar och genomföra köp. 

Sökmotoroptimerad hemsida med eller utan webbshop:

  • Registreras hos Google, Facebook, Bing.
  • Uppfyller GDPR kraven. Syns på Google, Bing (SEO – Sökmotoroptimeras).
  • Är säkra, ingår (HTTPS) Protokoll.
  • Design enligt dina behov, önskemål och våra krav.

Utformning av innehållet för din hemsida:

Bohus IT har utarbetade, beprövade metoder för sökmotoroptimering av hemsidans innehåll. Först måste vi sätta oss in i webbplatsens grundstenar och denna konsultation är alltid kostnadsfri.

Våra konsulter hjälper gärna till och svarar på era frågor. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig...

Offertförfrågan

Required *